U wilt als sponsor bijdrage aan onze stichting en gelijk gebruik maken van ons netwerk om uw product of dienst te promoten. Dat kan! Wij leggen u graag de mogelijkheden uit. U kunt daarbij denken aan ruimte op onze website, acties via sociale media en promotie activiteiten verricht door ons team. Heeft u interesse? neem dan contact met ons op.


Mogelijkheden zijn er genoeg! U helpt ons door projecten te realiseren of onze nevenkosten te financieren. De keuze is aan u! In alle gevallen helpt u kinderen in Bosnië aan een betere thuissituatie.Hieronder kunt u als sponsor zien wat er zoal gerealiseerd is.


Fietshandel Blom

Mocht je binnenkort een fiets gaan kopen of je fiets laten repareren? Op de balie bij fietshandel Blom in Hoogland staat vanaf 15 februari een collectebus van 2Bchild. Daar kun je al je klein (of groot) geld in deponeren ten behoeve van de kinderen in Bosnië.


Statiegeld voor 2Bchild!

Statiegeldbonnen sparen bij JUMBO Nieuwland voor 2Bchild. Vanaf 11 januari 2017 kun je je statiegeld bon inleveren in de winkel en de opbrengst gaat naar de kinderen in Bosnië.

Dankjewel


Klaas Hartog

Warme bakker Klaas Hartog uit Bunschoten Spakenburg heeft in de hele maand oktober 2016 een speciaal broodje voor 2Bchild gebakken. Daarnaast heeft de bakker een kraam met collecteer vergunning kunnen regelen op 8 oktober. De opbrengst is voor lunches van schoolkinderen in Vitez. Op facebook hebben wij veel reclame gemaakt en er is ook via andere media aandacht aan besteed.