Bosnië-Herzegovina profiteert niet van de hoogconjunctuur waarin West-Europa zich momenteel bevindt. Hoewel de werkloosheid iets afneemt blijft deze vooral onder jongeren nog zeer hoog. Vooral deze categorie heeft het zwaar. Vaak starten zij een gezin en worden ze geconfronteerd met de enorme prijsstijging van de laatste jaren. In het jaar 2020 heeft Covid-19 de broze economie nog meer schade toegebracht. Waardoor de nood voor sommige jonge gezinnen nog groter wordt.


Juist deze groep, jonge ouders met kinderen, krijgen van 2Bchild extra aandacht en warmte. Wij willen graag de kinderen ondersteunen met een goede start van hun leven en een fijne tijd op de basisschool.


Dat doen wij door het realiseren van een aantal lunches voor kwetsbare kinderen die anders in de middagpauze geen (fatsoenlijk) eten hebben. Om één kind een schooljaar lang van een dagelijkse lunch op school te kunnen laten profiteren is er slechts ca. 90 Euro per jaar nodig.


Daarnaast willen wij op deze scholen ook sport, spel, toneel, muziek etc. mogelijk maken. Zo willen wij graag een sportdag of schoolfeest laten organiseren. Hieraan beleven de kinderen veel plezier en zorgt ervoor dat ouders met elkaar verbinding zoeken om samen het feest of de sportdag mogelijk te maken.


Wil je helpen met de realisatie?

Ga dan naar doneren en volg de instructies. Schrijf bij doel "lunches of schoolfeest". Wilt u extra informatie? vul dan het formulier hiernaast in.


Bij voorbaat dank!

Help ons


DONEER

Captcha Code