• Foto_28-03-17_14_43_09.jpg
  • Foto_28-03-17_15_18_08.jpg
  • Foto_25-09-16_11_17_39_2.jpg
  • Foto_08-04-17_12_55_15.jpg
  • Foto_26-03-17_11_11_20.jpg

Welkom

2Bchild is een stichting bestaande uit enthousiaste vrijwilligers die kansarme Bosnische kinderen een toekomstperspectief wil bieden. Een kernwaarde is dat 100% van de donaties besteed moet worden aan het kind of het gezin. U kunt projecten volgen en ondersteunen via deze website.


Laatste nieuws!


Over Ons

2Bchild is opgericht door de familie van Schooten en de familie Haarsma. Zij zijn jarenlang gastgezin geweest van Bosnische kinderen die via Pax Kinderhulp in Nederland op vakantie waren. Vervolgens hebben zij privé een band opgebouwd met het land en een aantal inwoners door er heen te reizen. Dit resu...lees verderBeleidsplan

In het kader van het verkrijgen van de ANBI status werkt 2Bchild momenteel een beleidsplan uit. Zodra deze beschikbaar is zal deze hier op de website te downloaden zijn. Voor een overzicht van de baten en lasten kunt u hier klikken.


2Bchild avond

2Bchild wil op een nader te bepalen datum in januari 2018 een gezellige avond organiseren met een hapje en een drankje. Als u op de gastenlijst wilt komen? Schrijft u dan hieronder in zonder verplichting!

Hoe kunt u helpen...


DONEER

Heeft u een bureaukalender voor 2018 nodig?

Kijk eens of de speciaal voor 2Bchild samengestelde kalender iets voor u is! Het is een prachtige kalender geworden. Het bekijken meer dan de moeite waard!


Klik hier voor meer informatie...


Kinderhulp Bosnië

Wij helpen Bosnische kinderen met het aangenamer maken van hun dagelijkse leven zodat ze een betere toekomst tegemoet kunnen gaan.


Waar kent u 2Bchild van?

Uw hulp

U kunt helpen door ons financieel te ondersteunen. Elk bedrag dat u overmaakt komt 100% ten goede aan het doel dat u kiest. Er worden geen nevenkosten van uw donatie betaald. Kies.....lees verder


Projecten

Hier vindt u alle projecten. Voor een aantal van deze projecten vragen wij momenteel extra aandacht........lees verder


Artikel 27 Levensstandaard

INTERNATIONAAL VERDRAG INZAKE DE RECHTEN VAN HET KIND

"Ieder kind heeft recht op een levensstandaard die voldoende is voor zijn of haar lichamelijke, geestelijke, intellectuele, zedelijke en maatschappelijke ontwikkeling".

Voor meer informatie...... Contact


Agenda

  • 15 december: Wintersferen Hoogland